بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد چمن مصنوعی-آسیاچمن کاملا محفوظ می باشد

English العربیه
بازدید: 7,314

لایه ژئوتکستایل

لایه ژئوتکستایل

لایه ژئوتکستایل محافظ بکینگ و زهکش در اجرای پروژه های چمن مصنوعی است. این لایه با جداسازی چمن مصنوعی از لایه زیرین جهت جلوگیری از نشست بیش از حد و رشد علف هرز در زیر چمن مصنوعی نصب می شود.

+ موارد بیشتر

 

کاربرد لایه ژئوتکستایل در چمن مصنوعی

محافظ بکینگ و زهکش در اجرای پروژه های چمن مصنوعی است. این لایه با جداسازی چمن مصنوعی از لایه زیرین جهت جلوگیری از نشست بیش از حد و رشد علف هرز در زیر چمن مصنوعی نصب می شود. قرار دادن چمن مصنوعی بر روی خاک یا سنگدانه ها بدون نصب لایه ژئوتکستایل باعث حرکت یا حتی نشست چمن مصنوعی می شود. با نصب این لایه در زیر چمن مصنوعی، علف هرز و گیاهان کوچک پس از رشد و عبور از لابلای سنگدانه ها و شن قادر به عبور از لایه ژئوتکستایل و نفوذ به چمن مصنوعی نیستند. همچنین این لایه قابل استفاده در زمین های ورزشی، فضاهای تزیینی، پارک ها و محوطه های بازی، فرودگاه ها، رستوران ها، محیط های تفریحی و فضای سبز پشت بام می باشد.

کاربردرهای دیگر لایه ژئوتکستایل

- استفاده به عنوان فیلتراسیون لایه های ژئوممبران در احداث استخرهای آب و تونل ها

- استفاده به عنوان جداساز لایه اساس و زیر اساس در پروژه های احداث جاده و خطوط آهن

- استفاده به عنوان تسلیح و تقویت روکش آسفالت جاده ها جهت پیشگیری از ترک های موزاییکی

- استفاده به عنوان ژئوبگ در تسلیح سواحل دریا، رودخانه ها و اسکله ها جهت پیشگیری از تخریب سواحل

- استفاده در پروژه های انتقال حطوط نفت و گاز جهت دفن ایمن و پیشگیری از تخریب دراز مدت

- استفاده در پروژه های ساخت و ساز به عنوان لایه های زهکش

- استفاده در پروژه های دفن و زباله به عنوان لایه های محافظ محیط زیست

- استفاده در دیوارهای شنی و بتونی مخصوص اجرای سریع و کم هزینه در پروژه های مربوطه

- استفاده در پروژه های ساختمانی و کارگاهی به عنوان پرده کارگاهی

- استفاده به عنوان لایه محافظ در اجرا و نصب پروژه های چمن مصنوعی

 

تقویت و تسلیح سواحل با استفاده از ژئوبگ (ژئوتکستایل کیسه ای): تولیدات ژئوتکستایل شرکت آسیاچمن با سیستم دو سوزنه و با گرماژ سنگین از 800 تا 1500 گرم قابلیت تولید ژئوبگ با ظرفیت های مختلف از 1 تن تا 4 تن را داشته و با صرفه ترین روش جهت احداث اسکله های دریایی و محافظت از سواحل دریاها و رودخانه ها می باشد.

 

عملکرد و مزایا

 

- با منافذ ریز خود مانع عمل جابجایی شن های ریز سواحل شده و در نتیجه باعث تقویت و تثبیت سواحل می گردد.

- به عنوان لایه جداساز عمل می کند

- با قرار گرفتن در زیر ریپ رپ ها از نشست و فرو رفتن آن ها به درون بستر نرم جلوگیری می کند

- با توزیع بار ضربات امواج بر ساحل، تنش برشی بستر و بار وارده را کنترل می کند

- محافظت از آب شستگی در دیواره ساحل

- سرعت عمل در اجرا و کاهش چشمگیر هزینه ها

 

احداث دیوارهای شنی و  بتنی فوری با استفاده از شاسی های فلزی مجهز به ژئوتکستایل: در جدید ترین پروژه های احداث دیوارهای محافظ مرزی، پادگان ها، مقرهای نظامی، سنگر سازی ها و استحصار باغات و مزارع بزرگ، روش مبتکرانه و نوین استفاده از شاسی های محهز به ژئوتکستایل مورد استفاده قرار می گیرد که در این روش شاسی ها می تواند در کارگاه های شهری به صورت انبوه تولید شده و با حمل به محل پروژه به صورت بسیار سریع و با هزینه ای کمتر مورد استفاده قرار گیرد.

 

مزایای دیوارهای سریع الاحداث با استفاده از ژئوتکستایل:

- اجرای پروژه های بزرگ حصار کشی در مدت زمان کوتاه

- صرفه جویی در هزینه ها

- قابلیت اجرا در مناطق پر خطر و پر هزینه و صعب العبور

- قابلیت حمل آسان از محل ساخت تا محل اجرا

- قابلیت در طراحی متنوع دیوارها که می توان عرض و ارتفاع دیوارها را در نقاط مختلف حصار کشی بر حسب نیاز و طراحی پروژه عریض با مرتفع کرد

 

تحکیم بستر راه ها با استفاده از ژئوتکستایل: در روش های نوین راهسازی با استفاده از پوشش ژئوتکستایل در بین لایه اساس و زیر اساس مانع از نفوذ ریز دانه ها در سوراخ های متخلخل سنگدانه ای شده و با تثبیت لایه نهایی، موجب استحکام و پایداری بستر جاده و افزایش طول عمر مفید آن و کاهش هزینه های اجرایی می گردد.

 

 

 

مزایای اقتصادی و اجرایی:

- کاهش ضخامت لایه سنگی اساس به میزان (25%-50%) با حفظ عملکرد مطلوب

- کاهش حجم خاکبرداری و حفظ مواد طبیعی محیط زیست

- بهبود عملیات کامپکت

- افزایش عمر مفید طرح

- کاهش هزینه های مرمت آتی

- سرعت  عمل در اجرای پروژه ها و کاهش زمان اجرا

 

 

 

مزایای محصولات ژئوتکستایل در پروژه های روکش آسفالت:

- به عنوان یک سد هیدرولیکی بین روسازی قبلی و جدید از نفوذ آب های سطحی به لایه های سطحی به لایه های  زیرین جلوگیری می کند.

- به عنوان لایه کاهنده تنش بین روسازی قبلی و جدید بوده و از تمرکز فشارها در یک سطح محدود جلوگیری می کند و توزیع بار سطح را به صورت یکنواخت به انجام می رساند.

- بعنوان لایه محافظ: هنگامی که تنش ترک های موزاییکی لایه ی زیرین به سمت روکش حرکت می کند، لایه ژئوتکستایل از انتقال ترک خوردگی ها از جمله ترک های انعکاسی به لایه روکش جلوگیری به عمل می آورد.

 

 

 

کاربرد ژئوتکستایل در حفاظ و پرده کارگاهی:

 

مزایای استفاده از ژئوتکستایل در محافظت از کارگاه های ساختمانی و پروژه های اجرایی به شرح زیر می باشد:

- کاهش هزینه ها

- استفاده چند باره و طولانی مدت از پرده

- کمک به گرمایش داخلی کارگاه های ساختمانی در مناطق سردسیر و در فصول سرد سال

- قابلیت انتخاب لایه ها با عرض 2 تا 4 متر و گرماژ متنوع از 200 تا 1200 گرم

- قابلیت جداسازی در سالن ها و پروژه های بزرگ ساختمانی و صنعتی

- استحکام و ماندگاری

- تنوع در رنگ

 

 

 

محافظ بکینگ و زهکش در اجرای پروژه های چمن مصنوعی: قابل استفاده در زمین های ورزشی، فضاهای تزیینی، پارک ها و محوطه های بازی، فرودگاه ها، رستوران ها، محیط های تفریحی و فضای سبز پشت بام

 

 

 

ایزولاسیون تونل های اتریشی و ترانشه باز با ورق ژئوتکستایل: در سیستم های ایزولاسیون و زهکشی تونل ها از لایه ژئوتکستایل به عنوان محافظ و زهکش ورق ژئوممبران استفاده می شود. عموما باید از ژئوتکستایلی استفاده نمود که در مقابل مواد شیمیایی مقاوم بوده و به خوبی سیال را زه کند و از صدمات احتمالی به لایه پلیمری محافظت بعمل آورد یعنی از مقاومت خوبی در برابر فشارهای متمرکز ناشی از اجسام تیز و برنده، برخوردار باشد.

 

 

 

کاربرد ژئوتسکتایل و ژئوممبران در پروژه های نوین دفن زباله (Land fill): با توجه به افزایش مصرف و تولید زباله در جوامع صنعتی و نیاز به استحصال و دفن زباله با روش های نوین علمی و مهندسی، در جدیدترین راهکار با استفاده از گود برداری زمین و ایزولاسیون آن با لایه های ژئوسنتتیک، نبست به دفن فشرده رباله های غیر قابل بازیافت در لایه های متعدد و با استفاده از ژئوتکستایل به عنوان لایه فیلتر و زهکش اقدام به عمل می آید. در آخرین لایه دفن پس از خاک ریزی و تسطیح با کاشت گیاهان مناسب سطح گودال پر شده به فضای سبز تبدیل شده و بدین ترتیب زیبایی طبیعت و محیط زیست به بهترین شکل ممکن تامین می گردد.

 

 

 

تقویت بستر خطوط راه آهن با استفاده از ژئوتکستایل: با توجه به ویژگی های خاص فنی بستر خطوط راه آهن که باستی از لایه های مختلف سنگدانه ای با سایز های مختلف از درشت دانه ها تا ریز دانه ها و با ضریب فشردگی بسیار بالا ایجاد شود، ژئوتکستایل به عنوان بهترین و ارزان ترین لایه جداساز نقش اساسی و موثری در تفکیک این لایه ها و عدم اختلاط آن ها با یکدیگر و در نتیجه تقویت بخشی به بستر ایجاد شده، ایفا می نماید.

 

 

بهینه سازی، کاهش هزینه و تسریع در عملیات ساخت زهکش ها با محصولات ژئوتکستایل: زهکش های زیر زمینی به یک لایه محافظ احتیاج دارند که از حرکت خاک به درون زهکش و انسداد سیستم زهکش جلوگیری کند. ژئوتکستایل یک لایه فیلتر یکسان اطراف زهکش ایجاد می کند که اجازه می دهد آب به آسانی به داخل زهکش وارد شود. ژئوتکستایل جایگزین بسیار مناسبی برای فیلترهای سنتی خاکی و شنی در اکثر ساختارها از جمله سیستم های کنترل آب های زیرزمینی، جاده، زیر سازه های ساختمانی، سد ها و دیواره های حائل می باشد.

 

 

احداث استخرهای کشاورزی و دریاچه های مصنوعی با استفاده از محصولات ژئوتکستایل و ژئوممبران: با توجه به اینکه احداث استخرهای کشاورزی و پرورش ماهی با روش های سنتی بسیار هزینه بر و وقتگیر می باشد لذا با روش های نوین مهندسی و با استفاده از لایه های ژئوتکستایل و ژئوممبران ضمن کوتاه کردن زمان اجرای پروژه ها صرفه جویی هنگفتی در هزینه ها بوجود آمده است. لازم به ذکر است که طول عمر مفید این استخر ها حداقل 50 سال می باشد.

همچنین برای ایجاد فضاهای روباز آبی و دریاچه های مصنوعی که در اغلب نقاط دنیا به عنوان موقعیت های تفریحی، توریستی و ورزشی احداث می گردند، استفاده از لایه های ژئوتکستایل و ژئوممبران به عنوان پوشش کف، موجب تسریع در زمان و کاهش هزینه های اجرایی این پروژه ها گردیده است.

 

 

 

کاربرد ژئوتکستایل در پروژه های انتقال لوله های نفت و گاز: استفاده از ژئوتکستایل در دفن سریع لوله های انتقال نفت و گاز باعث پیشگیری از تخریب لوله های مربوطه شده و ضمن پیشگیری از شناوری لوله های مسیر و سرعت عمل چشمگیر اجرا در کاهش هزینه ها نقش به سزایی دارد.

 

استفاده از فناوری ژئوتکستایل به جای وزنه های بتنی: در خطوط انتقال نفت و گاز جهت مهار کردن نیروی شناوری و جلوگیری از حرکت رو به بالای لوله هنگام عبور سیال باید جهت افزایش نیروی عمودی تمهیداتی اتخاد کرد که این امر در گذشته با وزنه های بتنی انجام می شد ولی امروزه با استفاده از سیستم یکپارچه خاک و ژئوتکستایل می توان وزن کل خاک اطراف کانال را روی لوله و دیواره کانال و بر سطح مقطع لوله اعمال نمود و به این ترتیب به وزن کافی جهت مقابله با نیروی شناوری دست یافت.

 

 

استفاده از ژئوتکستایل در بستر های سست و نامناسب: در طراحی کانال هایی که در بستر نرم و سست حفر می شود می توان با استفاده از ژئوتکستایل و ژئوبگ نسبت به تثویت و تحکیم بستر کانال اقدام و سپس نسبت به لوله گذاری مسیر اقدام کرد.

 

استفاده از لایه ژئوتکستایل به عنوان لایه محافظ: ژئوتکستایل با توجه به انعطاف پذیری و استحکام در مقابل ضربات پرشی می تواند به عنوان بهترین محافظ لایه کاتدیک لوله های انتقال انرژی مورد استفاده قرار گیرد که باعث محافظت لوله ها در برخورد در برخورد مواد تیز، سنگریزه ها، رطوبت و خورندگی و نشست در بستر کانال می گردد.

 

 

هیچ خصوصیاتی برای این محصول ثبت نشده است

نظرات شما

محصولات مشابه